Mechanique

Kleding stijlen website

De perfecte bikinis

phax-bikini-testDe perfecte bikinis

Ik ben een vrouw die altijd alle bikinis moet hebben en heel erg graag zit te zonnen of gaat zwemmen. Ik ga elk jaar met mijn man op vakantie en de ene keer is dat in Spanje of de andere keer weer in Curacao , maar we zoeken altijd de zon op. Als ik naar de zon ga , moet ik echt voor elke dag een andere bikini hebben en in allerlei kleurtjes. Ik ging toen maar weer eens op internet zoeken voor een leuke bikini maar , omdat ik er al zoveel heb gehad zag ik niet echt een bikini die ik leuk vind of ie eruit sprong of zo. Ik had tegen mijn vriendin gezegd dat ik er geen meer kon vinden en of zij misschien nog een leuke site weet waar leuke bikinis op staan en toen zei ze dat ik is op Google Beach Vibe moest zoeken. Ik kwam toen op een site waar talloze mooie bikinis op stonden en echt in alle kleuren en figuren. De bikinis die erop stonden waren nieteens duur en de verzendkosten waren gratis , dus dacht ik laat ik er maar eens een paar halen voor de vakantie. Binnen een paar dagen had ik ze al binnen en heb er nu heel veel schik mee dankzij dit bedrijf. Dus voor mensen die niet zo goed weten welke bikini ze willen halen , kijk gewoon eventjes rond en geloof me je vind je juiste.