Mechanique

Kleding stijlen website

De RVS klaver ashangers van UitvaartUniq.nl

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een mooi assortiment ashangers van topkwaliteit, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, tegen eerlijke prijzen. Als 1 van de meest persoonlijke vormen van asbestemming, is het selecteren van een passende ashanger een intensief en vaak ook emotioneel proces. Wij zullen er alles aan doen om u hierbij optimaal bij te staan en u te helpen bij het vinden van een passend assieraad. Om deze reden lichten wij in een serie blogartikelen diverse ashangers wat uitgebreider toe. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over de ashanger klaver – RVS, voor een liefdevolle en gelukzalige herinnering aan uw overleden dierbare.

Uitvaart

De RVS klaver ashangers van UitvaartUniq.nl

De ‘Ashanger klaver- RVS’ is een bijzondere ashanger; Prachtig vormgegeven, zorgvuldig afgewerkt en met een mooie symboliek. Het klavertje vier staat voor geluk, maar daarnaast zijn de vier ‘klavers’ vormgegeven als hartjes, voor een liefdevolle herinnering. Daarnaast komt binnen het klavertje 4 symbool ook het kruis symbool terug. Dit assieraad heeft een uniek design en is voorzien van 4 hartjes die mooi afgewerkt zijn en prachtig samenkomen binnen het klavertje 4 symbool. Het assieraad heeft een afmeting van 2 cm en is voorzien van een kleine holle ruimte met een inhoud van 0,001 liter, geschikt voor het bewaren van een kleine (symbolische) hoeveelheid as of een haarlokje van uw overleden dierbare. Deze ashanger wordt inclusief geschenkbox geleverd. Deze ashanger wordt standaard exclusief halsketting (collier) geleverd, maar u kunt deze wel eenvoudig meebestellen. Kies bij de optie ‘inclusief halsketting’ voor de optie JA indien u een ketting wenst. Vervolgens kunt u kiezen uit diverse typen colliers, waarbij tevens direct ook de +prijs inzichtelijk is.

De ashanger klaver van RVS is verkrijgbaar in 4 kleurtinten bij UitvaartUniq.nl; zilver, goud, goud – zilver en zwart – zilver. Met meer dan 350 assieraden vindt u bij ons een prachtige collectie, waar de kans groot is dat u slaagt. UitvaartUniq.nl; Ashangers voor een dierbare herinnering.