Mechanique

Kleding stijlen website

Hemels for Kids Scotch Shrunk verkoopt kledingmerk Scotch Shrunk

logo (1)Hemels for Kids Scotch Shrunk kleding is een heel stoer merk. Scotch Shrunk is het jongensmerk wat afkomstig is van het meisjeskledingmerk Scotch en Soda. Het zijn beide stoere lijnen en opdrukken die deze Scotch lijnen zo kenmerkt.  Mijn kinderen en tevens de kinderen van een collega lopen allemaal in deze merkkleding. Zo heb ik afgelopen week wat nieuwe kleding online besteld bij hemels, uiteraard van het merk Scotch Shrunk. Mijn zoon vind het geweldige kleding waar hij graag in loopt en tevens zich goed in voelt. Ik vind het vooral belangrijk dat mijn kind zich goed voelt in de kleding die hij draagt. Hij vind de kleding van Scotch Shrunk net zo stoer als ik en voelt zicht dan ook helemaal het mannetje als hij nieuwe kleding krijgt van mij.

hemelsforkids4 hemelsforkids3

Hierboven zie je de nieuwe kleding die ik afgelopen week heb gekocht voor mijn zoon. Meestal koop ik een setje nieuwe kleding van hem van het merk Scotch Shrunk en haal er dan wat kleding bij die niet van dit merk zijn. Ik kan namelijk niet al zijn kleding kopen op merken. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat hij niet verwent wordt en zo leert dat niet altijd alles maar kan of mogelijk is. Zoals de mooie ster hierboven al aangeeft is dit de nieuwe collectie van Scotch Shrunk welke ik erg stoer vind weer. Vooral de opdruk van het t-shirt vind ik er leuk.

 

Hemelse kleren voor kinderen

 

Ik koop mijn mode vaak online omdat je dan kan vergelijken in prijzen en vaak goedkoper uit bent dan in een modezaak. Zo doe ik dat vaak wel op webshops die ik ken en dus vaker bestel. Zo kwam ik voor een jaar geleden terecht op de website van Hemels waar ik nu regelmatig mijn kleding koop en zo bespaar op mijn uitgave.