Mechanique

Kleding stijlen website

Hoe kies je de perfecte bikini uit?

Het is ieder jaar weer hetzelfde feest om een bikini uit te zoeken. Het is moeilijk om een goed passende bikini te vinden. Vaak is het vinden van een goed passende lingerie nog makkelijker. Als je een matchende bikinitop en bikinibroek bij elkaar koopt, is de kans groot dat een van de twee niet past of niet mooi staat. Het is een veel voorkomend probleem. Je moet je in je bikini fijn voelen. Dat kan soms een hele uitdaging zijn. Vooral als je voor je idee maar geen fijne bikini kunt vinden is het moeilijk. Gelukkig zijn er nu deze tips om geweldig te kunnen flaneren deze zomer!

Tip 1: Merk

De eerste tip is om een goed merk uit te kiezen. De meeste lingerie merken hebben naast hun lingerie, ook een badmode lijn. Zo heeft het merk Empreinte dat ook. Empreinte gaat voor een geweldige pasvorm. Op deze manier past jouw bikini geweldig. Je scoort de bikini bij Lingerievoorjou.

Tip 2: Apart kopen

De tweede tip is om geen set te kopen. Koop de top en de broek apart van elkaar. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde maat koopt. Heb je een grotere maat nodig voor de top dan voor de broek of heb je het andersom nodig? Dan kan eenvoudig als je de twee apart van elkaar koopt.

Tip 3: Top met cupmaat

De laatste tip is om een top te kopen die op cupmaat wordt verkocht. Als het goed is, weet je je eigen cupmaat. Hierdoor kun je direct een goed passende top kopen.