Mechanique

Kleding stijlen website

Kies voor Schiesser

Schiesser

Het is heel er belangrijk dat mijn ondergoed comfortabel zit vind ik persoonlijk en daarom kies ik al jaren voor Schiesser.  Een onderbroek moet er namelijk niet alleen mooi uitzien, maar ook lekker zitten. Vroeger kocht ik vaker van andere merken mijn slips. Helaas werden deze heel erg snel lelijk, na een paar keer wassen. Dat was natuurlijk erg zonde, want jij gaat ervan uit dat die lang meegaan. Na lang rond gezocht te hebben, ben ik bij dit merk uitgekomen. Sinds ik mijn eerste slip van hen kocht, heb ik nooit meer naar een ander merk gekeken. De kwaliteit is en blijft super na vele keren wassen.

Schiesser

Ga voor kwaliteit

De winkel waar ik Schiesser koop, is ook erg fijn. Het personeel is heel erg aardig en neemt echt de tijd voor jou. Persoonlijk vind ik dat erg fijn, omdat ik graag professioneel advies ontvang. Samen met hen kijk ik welk ondergoed van dit merk het beste bij mijn lijf past. Als ik bij hen binnen loop. dan weet ik dat ik altijd zal slagen. Ik kan dit merk echt aan iedereen aanraden die opzoek is naar fijn zittend ondergoed. Het is van zeer hoge kwaliteit en de prijs is scherp.