Mechanique

Kleding stijlen website

Kleding inspiratie opdoen? Dit zijn de nieuwste trends!

Wat kleding inspiratie opdoen is nooit verkeerd toch? Dat denken wij dus ook. Met het nieuwe seizoen komen er weer veel trends onze kant op. Om ervoor te zorgen dat je door de bomen nog wel het bos kan blijven zien, hebben we de leukste trends geselecteerd. Dus, ben je klaar voor wat mode inspiratie? Lees dan vooral verder! 

Laagjes, laagjes, laagjes! 

Deze trend is niet helemaal nieuw, maar we gaan ‘m wel weer veel terugzien: het werken met laagjes. Denk hierbij aan een fijne trui met een overhemd eronder of een leuke jurk met een casual trui om zo je zomerse items nog wat extra leven in te blazen. De lange vesten zijn ook niet aan te slepen dit seizoen. Deze trend is voor ons Nederlanders perfect als je naar de temperaturen gaat kijken die ons nog te wachten staan..

Toffe laarzen

Waar de sneaker ons hart vorig jaar heeft gestolen, is het nu de beurt aan de stijlvolle laarzen. En dan het liefst hoge laarzen tot vlak onder de knie. Het accentueert niet alleen de lengte van je benen (als je het goede model uitkiest), maar het houdt je benen ook nog eens lekker warm. Fijn! Zwarte laarzen zijn natuurlijk altijd goed, maar kijk ook eens naar een mooi donkerblauw exemplaar of een grijs paar laarzen. Het is nog steeds makkelijk te combineren, maar geeft net wat meer kleur aan je outfit. 

Opvallende accessoires

Het zijn dit seizoen niet de kledingstukken, maar de accessoires die de outfit af maken. Denk aan een toffe grote riem, een stralend paar chunky oorbellen en een leuke en vooral kleurrijke tas. Oh, en een heerlijke sjaal mag ook niet ontbreken, als je het mij vraagt. Investeer in goede basics dit seizoen en maak het eigen en persoonlijk door aan de slag te gaan met toffe accessoires. Zo kan je aan elke outfit je eigen draai geven!