Mechanique

Kleding stijlen website

Laat je keycord bedrukken bij Keycord-lanyard

Wist je dat je een keycord bedrukken tot de mogelijkheden behoort? Keycords ken je waarschijnlijk wel: deze hang je om je nek en ze zijn een uitstekende manier om je sleutel te bewaren. Niet alleen raak je ze op deze manier nooit meer kwijt, maar je hebt je sleutels ook altijd snel bij de hand. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een vrij neutraal keycord, maar een keycord bedrukken is een leuke manier om dit accessoire net dat beetje uniek te maken. Waar vele webshops kiezen om standaard keycords te verkopen, is het bij Keycord-lanyard mogelijk om je keycord te laten bedrukken. Om meerdere redenen kan dit een interessante optie zijn.

Keycord bedrukken: wat zijn de voordelen?

Waarom zou je überhaupt een keycord laten bedrukken? Ten eerste maakt dit je keycord unieker. Deze is nu net iets meer individueel, net iets meer speciaal van jou. Bovendien is deze zo ineens heel herkenbaar, want de bedrukking is op maat te maken bij Keycord-lanyard. Dit is een groot selling point van deze webshop: letterlijk elk design is mogelijk. En dat is niet alleen interessant voor individueel gebruik, maar ook voor ondernemers.

Als ondernemer met een eigen bedrijf weet je namelijk wel dat je over aantrekkelijke cadeaus en giften moet beschikken voor potentiële partners en klanten. Een pen hier en daar, een bedrukte tas. Deze kun je niet alleen geven na een meeting, maar ook op bijvoorbeeld conventies en dergelijken. Ook een bedrukt keycord is een leuk geschenk om te geven. Niet alleen kan deze handig zijn voor degene die het cadeau ontvangt, maar bovendien kun je jouw logo en de naam van het bedrijf erop laten drukken. Het keycord kan dus nog een extra vorm van reclame zijn. Als mensen iets visueels zien, helpt dit ze iets beter te onthouden.