Mechanique

Kleding stijlen website

Verkeerd ingekochte kleding?

Kleding opkoper

Iedere onderneming kan het wel een keer overkomen, je bestelt de verkeerde kleding of kleur en komt er pas achter als de bestelling binnen is gekomen. Je probeert de kleding toch te verkopen, helaas wordt het geen succes en de kleding blijft maanden liggen in het magazijn. Dan is het de hoogste tijd dat je de kleding opkoper belt om langs te komen, is de kleding nieuw en in goede staat ben je zo van je verkeerd bestelde kleding af. Maar ook voor andere kleding die je nog hebt liggen in je magazijn, de opkoper koopt namelijk alle soorten nieuwe kleding op.

Zelfs badkleding wordt opgekocht

Ieder jaar is er weer een bepaalde periode in de winkels en groothandels dat de badkleding weer wordt aangeboden. Het jaar erop kun je deze badkleding niet weer in de winkels hangen, de groothandel of fabriek blijft dus met een enorm overschot zitten. De kleding opkoper koopt ook zelfs badkleding op, zolang het aan de eisen doet die we eraan stellen ben je snel van je badkleding af. Blijft niet langer zitten met die enorme partijen ieder jaar, even een belletje en als we het eens worden wordt de kleding direct meegenomen. Je omzet weer omhoog en je bent van de overtollige kleding af.

Kleding opkoper

Al jaren een betrouwbaar bedrijf

Sinds 2000 is de kleding opkoper al een gerenommeerd bedrijf voor het opkopen van partijen kleding, of dit nu schoenen zijn of badkleding. Van particulieren wordt er geen kleding overgenomen, alleen merkkleding die in uitstekende staat is. Zolang de kleding nieuw is, maakt de opdruk, print, kleur of het model niet uit. Wanneer je ons belt, garanderen we dat we binnen 24 uur langskomen om te bekijken of we tot een deal kunnen komen met je. Komen we overeen wordt er direct cash of via de bank geld overgemaakt en nemen we de kleding mee.