Mechanique

Kleding stijlen website

Je outfit tot in de puntjes stijlen kan een beste klus zijn als je er lang over na blijft denken of piekeren. In dit artikel kun je meer lezen over accessoires die een outfit altijd compleet maken. Zo hoef je verder nergens meer over na te denken.

Armbanden

Armbanden kun je in vele soorten en maten krijgen, er is voor ieder wel wat wils. Als je een simpele outfit hebt kun je best wel uitpakken met een wat extravagantere armband. 

Ook is het leuk om je armband te personaliseren, zo heb je een ‘one of a kind’ sieraad. Je kunt bijvoorbeeld je armband laten graveren, met een datum die een speciale betekenis voor je heeft, of de naam/ initialen van je liefje. Het geeft in ieder geval een leuke touch aan je armband. 

Kettingen

Een mooie ketting is nooit verkeerd. Met dit sieraad kun je eindeloos variëren. Van een choker tot een simpele ketting met mooie hanger, er zit altijd wel iets tussen wat bij jou past. Ook een ketting kun je laten personaliseren, of liever gezegd de hanger aan een ketting. Je kunt hierin een foto van een dierbare laten graven. Wil je het liever wat simpeler, dan kun je ook de vingerafdruk van een persoon laten graveren. De keuze is aan jou!

Oorbellen

Oorbellen geven vaak de finish touch aan je outfit. Een mooi paar oorbellen kan altijd goed van pas komen. Echter heeft iedereen een andere gezichtsvorm en past de ene soort oorbel beter bij een persoon dan een ander soort oorbel.

  • Heb je een vierkant gezicht, dan past een ronde oorbel mooi bij je gezichtsvorm. Een ronde oorbel zorgt bijvoorbeeld voor een zachtere kaaklijn.
  • Heb je een rond gezicht, dan zijn oorbellen die minimalistisch en wat langer zijn aan te raden. Dit zorgt ervoor dat je gezicht wat langer en slanker lijkt.
  • Heb je juist een wat langer en slanker gezicht, dan zullen wat kortere bredere oorbellen erg mooi staan.
  • Heb je een hartvormig gezicht, dan zijn oorbellen met een druppel- of triangelvorm aan te raden. Op deze manier komt je kaaklijn beter uit. 

Oorpiercing

Oorpiercings zijn de laatste jaren erg in trek. De drie onderstaande oorpiercings zijn erg populair:

  1. De helix piercing, deze piercing is erg populair en bevindt zich in de bovenste rand van de oorschelp. Je kunt hier veel mee variëren, van hangertje tot knopje, het kan allemaal
  2. De tragus piercing, deze piercing zit in het kleine stukje kraakbeen dat voor je gehoorgang zit. Een mooie tragus piercing is aan te raden als eerste piercing. Het schijnt dat er niet veel zenuwen op deze plek zitten waardoor het veelal als niet pijnlijk wordt ervaren. 
  3. De conch piercing, deze piercing is er in twee varianten: de inner conch, dit is ongeveer in het midden van je oor. En de outer conch, die zit wat hoger, het lijkt op een helix piercing en wordt daarom ook wel de lagere helix piercing genoemd.