Mechanique

Kleding stijlen website

Article Title: Hoe kies je de juiste kleur voor jouw trouwkostuum?

uniek trouwkostuum

Een trouwpak is natuurlijk iets speciaals en daarom is ook de kleur heel belangrijk.

Het heeft vooral te maken met je huidskleur je ogen en haar dit is heel belangrijk bij het kiezen van je unieke trouwkostuum. Je moet het natuurlijk ook zelf mooi vinden. De meest gekozen trouwpakken zijn de wit, maar daar is ook nog veel keuze in. Bij een ivoorkleurige huid met een beige ondertoon is het mooiste: Donkerblauw, kaki, gebroken wit, bruin brons, dat is ook het mooiste voor in de herfst. Tegenwoordig wordt er vaak getrouwd in een andere kleur, wit staat natuurlijk niet iedereen. Je moet ook bij de bruid passen. Een mooi grijs trouwpak voor de heer is ook mooi.

uniek trouwkostuum

Voor mannen met een lichte huidskleur en donker haar is een donker pak het meest geschikt. Als je safe wil spelen kan je een navy kleurig kostuum kiezen, dat past iedereen.

Heb je blond of rossig haar en een lichte huidskleur? Ga dan voor een medium kleur. Het is niet nodig om het te combineren met een heel licht of donker overhemd. Een groot contrast tussen je pak en overhemd is niet nodig. Ten eerste is het belangrijk dat jij je goed voelt in je trouwpak en dat je zelf tevreden bent met je trouwpak. Om een passende kleur te vinden, wordt rekening gehouden met jouw haar-, oog- en huidskleur. Wanneer je een lichte haarkleur hebt, wordt er waarschijnlijk een andere kleur aangeraden dan wanneer je donker bruin haar hebt. Het soort trouwpak voor de heer en de stof is belangrijk, maar de kleur is vaak toch wat het eerste opvalt. Het is daarom ook niet gek om hier (veel) aandacht aan te besteden. Er zijn namelijk heel veel verschillende kleuren. Ook niet geheel onbelangrijk, wat vind je nou echt mooi? Heb je bijvoorbeeld een lievelingskleur waar je heel graag een trouwpak in zou willen, ga daar dan voor. Wel is het belangrijk dat het een uniek trouwkostuum is.