Mechanique

Kleding stijlen website

Bikerjack dames; hoe draag jij het

Fashion shoes

Ben jij fan van leren jasjes? Het bikerjack dames is één van de meest populaire leren jasjes dat er is. Ben je van plan om dit jaar ook een bikerjack dames te kopen dan weet je zeker dat dit jasje jaren mee gaat. Het bikerjack dames is niet onderhevig aan trends en daarmee de ideale aankoop. Je kunt met het bikerjack dames meerdere kanten op; stoer, casual of chic. Elk jaar opnieuw kun je de kledingstukken die in dat jaar in de mode zijn combineren met je bikerjack. Of het nu gaat om een spijkerbroek met gaten of een chic jurkje, je bikerjack past overal bij. In de winter kun je onder je bikerjack een dik vest of fijne trui aantrekken, met een mooie shawl zal ook de kou je dan niet deren. Een bikerjack dames is dit jaar niet voor niets dé mode-hit.

Bikerjack heren; elke man zou er een moeten hebben

Het bikerjack heren waarom is dat zo’n populair jack? We kunnen natuurlijk zeggen; omdat het bikerjack heren een stoer mannelijk jack is, maar er is meer. Laten we beginnen met het feit dat een leren bikerjack wind en waterdicht is en met de goede behandeling ook vuilafstotend. Het bikerjack heren wordt al jarenlang gedragen door mannen. In eerste instantie door motorrijders omdat het leren bikerjack bij vallen ook bescherming biedt. Maar zij hebben al lang niet meer het alleenrecht om een bikerjack te dragen. Een bikerjack is een stoer jack en makkelijk in gebruik. Voor onderhoud moet je het leren jack enkele keren per jaar inspuiten met vuil en waterafstotende spray. Wanneer het leer wat droog aanvoelt kun je het invetten met een goed leervet. Vlekken kun je makkelijk verwijderen met een vochtige doek met wat milde zeep.

Wanneer draag je een bikerjack

Een bikerjack draag je bij voorkeur op de wat koelere dagen. Eigenlijk kun je het bikerjack het hele jaar door dragen. In het voorjaar en de herfst heb je het meeste plezier van je bikerjack. Het leren jack is namelijk wind en waterdicht. Maar je kunt je bikerjack in de winter dragen met eronder een dik vest of een dikke trui, doe ook een lekkere das om en je blijft heerlijk warm. Op koelere dagen in de zomer kun je het bikerjack meenemen en als je het koud krijgt sla je het om. Zo blijf je altijd lekker warm.