Mechanique

Kleding stijlen website

De beste lederen tassen voor vrouwen

Ik vind leer persoonlijk een van de mooiste materialen voor tassen. Ik hou ontzettend van leren, riemen, tassen en laarzen. Lederen tassen zijn mooi, gaan lang mee en zijn bovendien vaak duurzamer dan alternatieven van bijvoorbeeld kunststof. In dit stuk vertel ik je meer over de vele voordelen die het kopen van een mooie leren tas, bijvoorbeeld een prachtige Burkely tas, allemaal heeft. Dus als jij op zoek bent naar een nieuwe tas (en wanneer ben je dat niet?), lees vooral verder. Ik vertel je waarom leer een materiaal is dat je zou moeten overwegen. Iedere vrouw heeft een goede leren tas nodig wat mij betreft.

Leer gaat heel lang mee

Leer staat erom bekend dat het een van de materialen is die het langst meegaat. Het kan bovendien tegen een stootje. Om die reden is het een van de meest gebruikte materialen voor handtassen wereldwijd. Je kunt een goede lederen handtas namelijk dagelijks gebruiken, jarenlang, zonder dat je ook maar een seconde druk hoeft te maken over of de tas misschien zal scheuren. Ondanks de stevigheid van het materiaal, is leer bovendien makkelijk buigbaar en flexibel. Daarom is het een heel geschikt materiaal voor tassen.

100% natuurlijk en bovendien een duurzame optie

Leer is een natuurlijk product, dat wordt gemaakt van dierenhuiden. Doordat zo’n tas jarenlang meegaat, is het een duurzame keuze. Bovendien is het zo dat veel tassen tegenwoordig van kunstmatige materialen worden gemaakt, en dat een grote impact op ons klimaat heeft. Een tas die is gemaakt van kunstmatige materialen, moeten bovendien met veel chemicaliën bewerkt worden om lang mee te gaan. Mijn tip is daarom: ga gewoon voor een lederen tas, te vinden bij maes & hills collection.

Leer is waterdicht en ademend

Een ander voordeel van leer: het is van zichzelf waterdicht. Een groot voordeel voor tassen, als je spullen bij je hebt die niet nat mogen worden. Ondanks dat het waterdicht is, heeft leer toch goede ademende proporties. Win-win dus. Kijk online voor jouw nieuwe leren tas.