Mechanique

Kleding stijlen website

De leukste kettingen met een hanger voor mannen

Ben je op zoek naar iets waardoor jouw simpele outfits er ‘beter’ eruit gaan zien? Het antwoord op deze vraag is iets wat veel mannen vaak niet aan denken: het dragen van accessoires. Over het algemeen dragen de meeste mannen niet veel accessoires, naast een horloge om hun pols of een enkele ring aan hun vinger. Als man kan je echter heel gemakkelijk dit uitbreiden door een ketting met hanger te dragen. Kettingen zijn een subtiele manier om jouw ‘fashionista’ kant naar voren te laten komen. En wie zegt dat je veel geld en accessoires moet dragen om er goed uit te zien? Wij hebben de leukste kettingen met een hanger voor mannen op een rijtje gezet.

1: ketting met een haaientand

Een van de populairste kettingen met hanger die gedragen worden door mannen zijn kettingen gemaakt van touw of een soortgelijke materiaal, gepaard met een (haaien)tand als hanger. Dit soort kettingen wordt voornamelijk veel gedragen door surfers of door mensen die altijd een stukje strand of zomer bij zich mee willen dragen.

Een ketting met een haaientand voegt een stoer tintje aan je uitstraling toe. Als je dus meer op zoek bent naar iets aparts, maar nog wel iets wat bij al jouw outfits past, ga dan voor een ketting met een haaientand. Dit soort kettingen kun je vaak kopen bij toeristenwinkels of winkels dicht gelegen bij een strand.

2: een zilveren of gouden ketting met een hanger

Een populaire keuze in de categorie van kettingen zijn natuurlijk zilveren of gouden kettingen met bijvoorbeeld een medaillon of een kruis als hanger. Dit soort kettingen passen sowieso bij al jouw looks en voegt een persoonlijk tintje aan jouw uitstraling toe. De hangers die mannen vaak kiezen voor zilveren of gouden kettingen zijn erg uiteenlopend. Naast een christelijke kruis of een medaillon wordt er ook vaak gekozen voor een letter of de gehele naam van de persoon die de ketting draagt.

Dit soort kettingen kun je gemakkelijk vinden in elke kledingwinkel bij jou in de buurt. Daarnaast kun je ook online kijken op verschillende webshops voor een breder aanbod, bijvoorbeeld Finaste.