Mechanique

Kleding stijlen website

De leukste meidenkleding

meidenkleding

Het voorjaar zit er weer aan te komen en dat wordt dus tijd voor nieuwe kleding voor je dochter. Heb je inspiratie nodig op het gebied van meidenkleding? Dan ben je hier aan het juiste adres, want in dit artikel ga ik je wat inspiratie geven van leuke meidenkleding die je voor je dochter aan kunt schaffen.

Spijkerjack

De klassieke spijkerjack is ideaal voor de lente en zomer. Dit jasje is namelijk vrij dun dus het is geschikt voor het wat warmere weer. Kinderen hebben het ook al snel warm tijdens het buitenspelen dus het jasje biedt precies genoeg warmte op een lentedag. Als je kind het toch te warm heeft met de jack aan kan deze ook gemakkelijk uitgedaan worden. Je hebt verschillende kleuren spijkerjacks. Je hebt ze natuurlijk in de bekende spijkerstof, maar je hebt ze ook in andere zomerse kleuren zoals blauw, roze, groen of paars. Ook heb je wat kortere spijkerjacks en langere. Je hebt ook zelfs nog spijkerjacks zonder mouwen eraan. Er zijn dus genoeg verschillende mogelijkheden.

meidenkleding

Zomerjurkje met print

In de lente en zomer vinden de meeste meisjes het leuk om jurkjes te dragen. Jurkjes zijn fijn om te dragen en ze zijn ook niet zo warm als een broek. Bovendien ziet het er ook nog eens erg leuk uit. Jurkjes met een leuke print of patroon vinden kinderen vaak al helemaal leuk. De jurk is dan origineel en lekker kleurrijk. Kinderen houden van veel verschillenden kleuren dus een print met veel kleuren is zeker in de zomer erg leuk voor kinderen om te dragen. Zorg er wel voor dat de andere kledingstukken zoals de schoenen en een vestje passen bij de jurk. Kies dus voor kleuren die terug komen in de print om het niet te druk over te laten komen.

Flared pants

De flared pants zijn al een tijd in de mode het hele jaar door, dus ook in de lente en zomer mogen ze niet ontbreken. Voor deze tijd van het jaar kies je wel andere soort flared pants dan in de winter. In de winterperiode staan vaak de wat donkerdere kleuren centraal en in de zomer juist de lichte kleuren, omdat deze kleuren er fris uitzien en minder warm worden door de zon.