Mechanique

Kleding stijlen website

De must-haves in jouw zoons kledingkast

jongens kleding

Waarbij shoppen voor jouw kleine meisje een makkie is, doordat ze maar al te graag mee gaat naar de stad om de nieuwste trends te scoren, is dit bij jouw stoere bink nog niet zo heel gemakkelijk. Nee, hij gamet liever of speelt graag een potje voetbal met zijn maatjes. Meegaan naar de stad, wilt hij liever niet. Maar hoe zorg je er dan zelf voor dat jouw zoon hip de straat op gaat? Dat wordt heel simpel aan de hand van de volgende must-haves.

 Boots

Het is iets wat je vast niet als eerste bedenkt als must-have voor een jongen. Toch is het zo, want echte stoere binken, dragen boots. Op het gebied van jongens kleding is er dus ook een enorme shift waarneembaar naar de boots voor in de winter in plaats van de standaard klittenband schoen of veterschoen. Dit komt namelijk doordat je zoon in de winter heerlijk warme enkels heeft. Daarnaast is de sluiting van zo’n boot ideaal. Want je schuift hem gemakkelijk om de voet (soms nog een rits dichtdoen) en klaar is kees. Super makkelijk toch?

jongens kleding

 De kapotte spijkerbroek

Nadat je ventje is gevallen op zijn knieën tijdens een potje stoeien met de buurjongen, zit er een gat in je zoon zijn spijkerbroek. Waar je de broek normaal zou repareren, laat je hem nu stuk, want voor zo’n kapotte broek betaal je namelijk in de winkel net zo veel als een hele. Dit komt doordat een kapotte spijkerbroek mega stoer staat en welke jongen wil er nu niet stoer zijn? Precies.

 Pastel

Pastel kleuren worden vaak geassocieerd met lief, in plaats van stoer. Echter niets is minder waar, want hoe stoer staat een pastel blauwe sweater op die kapotte spijkerbroek in combinatie met de zojuist genoemde boots? Mega stoer toch! En een leuke bijkomstigheid; pastel is vrijwel overal mee te combineren, dus door een pastel gekleurd item in jouw zoon zijn outfit te verwerken is hij meteen hip. Een echte trend op het gebied van jongens kleding.

 Basic

Tot slot geen trend, maar wel een echte must-have. Namelijk een zwart of wit t-shirt. Zo een shirt is naast vrij goedkoop, net zoals pastel, overal mee te combineren. Daarnaast kun je bij koude dagen je zoon ook zo een t-shirt ergens onder laten doen (voor extra warmte), zonder bang te zijn dat het randje van dit shirt boven de felgele trui komt en vloekt. Kortom een echte musthave.