Mechanique

Kleding stijlen website

De schoenentrends van het najaar!

veiligheidsschoen heren

Het is weer najaar. De warme en lange dagen hebben zich omgeruild voor regen, wind en kou. Het is weer herfst. De tijd van het omwisselen van je favoriete schoenen is aangebroken. Je kunt immers niet met 10 graden en regen op je favoriete slippers het huis uit. Je tenen zullen immers bijna bevriezen. Wat je wel kunt doen is nieuwe schoenen kopen, maar welke? Wat zijn de schoenentrends van dit najaar? Elferink Schoenen vertelt het je graag.

Laarzen

Een van de grootste trends dit najaar zijn de laarzen. Laarzen zijn natuurlijk helemaal ideaal als je door de regen moet lopen. Eerder werd je raar aangekeken als je in je regenlaarzen naar je werk toe ging, maar tegenwoordig is het helemaal in. Kies voor een mooie hoge, donkere laars. Je kunt deze laarzen zelfs nog met een hak bestellen. Het voordeel zijn lekker warme voeten. Je kunt namelijk gerust je favoriete geitenwollen sokken in de laarzen aan doen. Toch geen kip die jouw sokken zal zien!

Sneakers

Een andere schoen die het bijna ieder jaar weer goed doet is de sneaker. De sneaker is een ideale schoen om te dragen. Hij kan immers bij iedere outfit! Je kunt een jurk door de sneakers casual maken en de sneaker staat natuurlijk altijd goed onder een spijkerbroek. Ook dit najaar zijn de sneakers weer in allerlei soorten en maten te vinden. Zo kun je gaan voor een grote en oversized dad sneaker, maar ook voor een simpele en kleine schoen. Het is net waar jij je fijn in voelt.