Mechanique

Kleding stijlen website

Een horlogebandje voor je smartwatch

Smartwatches zijn erg populair tegenwoordig. Steeds meer personen letten goed op hun voedselinname, maar ook op andere onderdelen van hun levensstijl zoals bewegen. Zo kun je met deze trackers bijhouden hoeveel stappen je hebt gedaan, hoe hoog je hartslag is, hoe je slaap is, etcetera. Door de steeds beter wordende batterijen gaan de horloges vaak ook lang mee. Daarnaast gaan deze apparaatjes vaak verder : je kunt verschillende apps installeren, je kunt met sommige contactloos betalen en notificaties van je smartphone ontvangen. 

Met de trackers zoals de iWatch, Samsung Galaxy Watch en de Fitbit smartwatches hebben consumenten een enorme keuze. Maar welke smartwatch jij ook kiest, standaard zit er maar één enkel polsbandje bij. Een beetje saai, toch? Daarom hebben wij een mooi aanbod horlogebandjes voor jouw tracker. 

Waarom een nieuw smartwatch bandje?

Met een nieuw polsbandje kun je een compleet nieuwe look geven aan jouw wearable. Zo kun je kiezen voor een andere kleur, maar ook voor een heel ander soort materiaal. Op deze manier kun je altijd een  geschikt bandje vinden voor iedere gelegenheid. 

Soorten smartwatch bandjes

Welk bandje voor jou geschikt is ligt eigenlijk aan waar jij hem voor wilt gaan gebruiken. Zo zijn er polsbandjes voor verschillende soorten gelegenheden. Hieronder zullen we enkele soorten banden met je doornemen.

Sport bandjes

De sportband is zoals de naam al aangeeft vooral geschikt voor sportieve activiteiten, zoals hardlopen. Omdat het materiaal waarvan ze zijn gemaakt comfortabel om de huid zit, kun je zorgeloos je oefeningen blijven doen. Ze zijn ook gemakkelijk te reinigen na gebruik zodat ze niet kunnen gaan stinken. 

Leren bandjes

De lederen bandjes zijn ideaal voor formele gelegenheden zoals vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Dit stijlvolle bandje is gemaakt van fijn kunstleer met een stevige  sluiting. 

Nylon bandjes

De nylon bandjes zijn polsbanden die het draagcomfort hoog in het vaandel hebben staan. Het geweven nylon is sterk, soepel en zacht. Ze zijn te bestellen in meerdere leuke en opvallende kleuren. Zo heb je een horlogebandje voor jouw smartwatch die altijd past bij het outfit dat je draagt.  

Geïnteresseerd? Ga dan naar onze website smartwatchbanden.nl en bekijk het gehele assortiment.