Mechanique

Kleding stijlen website

Een leren jasje voor dames gekocht

Ik heb een paar dagen geleden een nieuwe zomerjas gekocht via de webshop van Doci. Ik ben hier zo blij mee dat ik het wel moest delen met jullie! Ik was al behoorlijk lang opzoek naar een mooie zomerjas maar ik had nog niks gevonden totdat ik Doci tegenkwam. Ik had op het internet gezocht op leren jasje dames en zo kwam ik hier terecht. Dat was dus eigenlijk vrij makkelijk. De jas die ik gekocht heb is dus van leder, iets wat ik al erg lang wilden hebben. Ik ben overigens zeer te spreken over dit bedrijf. Ze hebben ontzettend veel leuke leren jassen maar ze hebben bijvoorbeeld ook jassen met een bontkraag en nep leren jassen. Genoeg keuze dus.

Erg blij met mijn aankoop

Die jassen zijn in alles soorten en maten te verkrijgen en zien er dus fantastisch uit. Deze webshop ziet er erg goed en overzichtelijk uit. Je kan snel van het een naar het andere dus je kan snel zoeken en kijken of er iets leuks tussen zit. Dat was dus het geval bij mij. Toen ik mijn jas wilde bestellen, trouwens voor een mooie prijs. Zag ik dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Gratis zending dus! Altijd fijn als je een aankoop doet en er zijn geen verzendkosten. Ik heb een bestelling geplaatste wat erg snel en makkelijk ging. Dezelfde week was het al zo ver. Ik kreeg mijn pakketje al binnen en ik was hartstikke blij. Kortom ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de leuke producten die ze verkopen!