Mechanique

Kleding stijlen website

Heel blij met mijn horloge van Excluso

Heel blij met mijn horloge van Excluso

exc
Voor mijn 20e verjaardag mocht ik van mijn ouders een horloge uitzoeken. Ik had eigenlijk nog nooit een mooi horloge gehad. Mijn vader en moeder vonden het nu toch echt tijd dat ik eens een horloge om mijn pols deed. Dit zeiden ze met een knipoog omdat ik ik regelmatig te laat thuis kom van het stappen. Drie keer ben ik met mijn moeder naar de stad geweest om een mooi exemplaar uit te zoeken. Helaas kwamen we steeds met lege handen thuis. Ik kon niks vinden wat ik mooi vond. Mijn vader kwam toen met het idee om eens online bij Excluso te kijken. Wat me meteen opviel was dat de horloges bij Excluso veel goedkoper waren dan de horloges in de stad. Hierdoor kon ik een horloge uitkiezen die mijn moeder in de stad veel te duur vond. Ik heb gekozen voor een horloge die ik in de stad al wel gepast had. Mijn moeder vond hem echter te duur als verjaardagcadeau. Via Excluso heb ik hem dus alsnog besteld. Het horloge werd snel en gratis thuis bezorgd. Inmiddels heb ik het horloge al om mijn pols hangen. Ik heb hem al trots aan al mijn vrienden laten zien. Iedereen vroeg waar ik heb vandaan had omdat ze ook wel zo’n mooi horloge wilde voor zo’n prijs. Mijn ouders denken nu dat ik altijd op thuis kom maar ik ben bang dat dit niet gaat gebeuren!