Mechanique

Kleding stijlen website

Het voordeel van een sneltest bij COVID.LIMITED

Veel mensen vragen zich af wat nu het voordeel of nut is van een sneltest. Gelukkig wordt steeds vaker het nut van een corona sneltest ingezien. Een corona sneltest is in de meeste gevallen nog dezelfde dag af te spreken via https://coronatestnederland.nl/. Bij de teststraten van coronatest Nederland zijn geen lange wachttijden. Maar het grootste voordeel is wel dat je direct, binnen 15 tot 20 minuten, de uitslag ontvangt. Wanneer deze negatief is kun je daarna gewoon naar je werk zonder bang te zijn dat je iemand besmet. Wanneer meerdere werknemers getest moeten of willen worden dan kunnen onze zorgmedewerkers dit op locatie komen doen. Dit kunnen wij gratis aanbieden als er 25 of meer personen getest moeten worden. Omdat binnen 15 tot 20 minuten de uitslag bekend is weet je ook gelijk of maatregelen nemen nodig is.

Hoe gaat een corona sneltest in zijn werk

Allereerst moet je een afspraak maken bij één van de teststraten van coronatest Nederland. Coronatest Nederland heeft meerdere teststraten door Nederland. Deze zijn opgestart door 2 ondernemers, onder de naam COVID.LIMITED, omdat ze vonden dat er in Nederland te weinig test capaciteit was (is). Er wordt samen gewerkt met de EHBO, die zorgpersoneel levert. Alle soorten sneltesten die worden uitgevoerd zijn CE goedgekeurde testen en geschikt voor Europa. Op de afgesproken tijd word je verwacht bij de dichtstbijzijnde teststraat van coronatest Nederland. Er zijn 2 soorten sneltesten, de neus-swabtest en de bloedprik test. Deze laatste is helaas niet erkend door de overheid, maar hoeft daardoor ook niet te worden doorgegeven aan de GGD. De bloedpriktest is wel geregistreerd bij de Volksgezondheid en in Europa en is goedgekeurd als COVID-19 sneltest.

De meest afgenomen sneltest bij coronatest Nederland

De neus-swabtest is bij coronatest Nederland de meest afgenomen sneltest. Er wordt, met een wattenstaafje, materiaal weggenomen in de neusholte en/of de keel. Dit materiaal wordt gedrenkt in een bepaalde vloeistof. Er worden hiervan een paar druppels op een teststaafje gedruppeld. Dit teststaafje geeft binnen 15 tot 20 minuten de uitslag. Wanneer de uitslag positief is wordt de uitslag van de neus-swabtest doorgegeven aan de GGD.