Mechanique

Kleding stijlen website

Hoeden van Hatland online bestellen? Het kan!

Hatland hoeden zijn alsmaar meer populair aan het worden. Sinds de oprichting in 1992 zijn ze niet meer uit ons straatbeeld en uit onze garderobe weg te denken. Je kan Hatland online bestellen zodat je gewoon maar je keuze hoeft te maken en je hoed wordt thuis geleverd. Hatland biedt online evenveel garantie als wanneer je je hoofddeksel in een Hatland winkel zou kopen. Wij gaan in dit artikel even dieper in op het online kopen van Hatland producten en de bijhorende garanties.

Hatland geeft scherpe garanties, ook online

Als je bij Hatland online bestelt, dan mag je bijvoorbeeld tot 14 dagen na ontvangst je bestelling annuleren. Je hoeft er zelfs geen reden voor op te geven. Na deze annulering krijg je nog eens 14 dagen om je hoed, pet of muts te retourneren. Je krijgt het volledige bedrag plus de verzendkosten gewoon terugbetaald, en dit binnen de 48 uur nadat de zending bij Hatland goed is ontvangen. Deze voorwaarden gelden enkel als je het product hebt aangekocht via Hatland.nl. Als je het via een dealer hebt aangekocht, zal je bij hen moeten aankloppen. Maar dat is vrij logisch. De levertijden zijn zeer scherp. Als je voor 15:00u bestelt, wordt het product nog dezelfde dag verzonden. De geschatte levertijden staan ook altijd bij het product vermeld. Verzending is gratis binnen Nederland, en vanaf een bepaald bedrag ook gratis naar België.

Garantie wordt gerespecteerd, klachten worden behandeld

Je krijgt 3 maand garantie op het product. Hier gaat het om defecten of fabricagefouten, en dus niet aan schade door eigen gebruik. Dit laatste slaat bijvoorbeeld op blootstelling aan chemische producten of te hoge temperaturen. Als je klachten hebt, dien ze dan onmiddellijk in. Binnen de 14 dagen krijg je reactie en wordt er een voorstel tot behandeling van de klacht geformuleerd. Al deze garanties en beloftes van klachtenbehandeling laten duidelijk zien dat Hatland zeker is van de kwaliteit van hun producten en hun services, ook als je Hatland online bestelt.