Mechanique

Kleding stijlen website

Hollandse nuchterheid met internationale allure

Juffrouw Jansen is een Nederlands dameskledingmerk van internationale allure. De oprichters reizen de hele wereld over om inspiratie op te doen voor hun modecollecties. Deze bestaan uit chique, klassieke, maar ook eigentijdse kleding. Vrouwelijkheid gecombineerd met een flinke dosis fun is wat zij met hun kleding willen uitstralen. Juffrouw Jansen gaat daarbij voor het totaalplaatje en je vindt zowel jurkjes, broeken, blazers, blouses en T-shirts in hun collecties. Stijlvolle, klassieke zwart-wit combinaties vormen de basis van hun collectie.

Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit vrouwelijke, elegante jurkjes. Het is een eerbetoon aan de vrouw en stijliconen uit vroeger tijden. Tijdloze modellen worden uitgevoerd met bijzondere details, zoals kleine zakjes in een andere kleur of een aparte ritssluiting op de rug. Klassiek, elegant en stijlvol, maar met een hedendaagse twist. Denk aan vrouwelijke silhouetten, een tikje sexy en soms een beetje eigenzinnig. Internationale mode-inspiratie gecombineerd met een beetje Hollandse nuchterheid. Dat zijn de jurken van Juffrouw Jansen.mechanique-nl-hollandse-allure

De pasvorm is optimaal toegespitst op maximaal draagcomfort. De jurkjes zijn gemaakt van soepele jersey en dragen daardoor heel erg lekker. De basiskleur is meestal zwart, maar er wordt veel gebruik gemaakt van leuke prints, strepen en stippen. Hierdoor krijgen de jurkjes van Juffrouw Jansen een unieke look. In de collectie vind je modellen in alle soorten en maten en geschikt voor allerlei gelegenheden. Wil je een casual uitstraling of zoek je een meer zakelijke outfit, er is voor elk wat wils. De collectie varieert zelfs van bruiloftsjurkjes tot en met vakantiejurkjes. Een exemplaar dat in ieder geval nooit in de collectie ontbreekt is de ‘little black dress’, onmisbaar in de kledingkast van elke vrouw.

De collectie van Jufrouw Jansen is verkrijgbaar via hun winkel in Amsterdam en aangesloten winkels. De kleding is ook online te bestellen. Op internet kan je gemakkelijk bekijken welke kledingstukken er zijn en zoek je via de keuzefilters snel naar de mode van jouw keuze. Ook hebben ze een overzicht waarin de verschillende kleding met elkaar gecombineerd wordt. Zo krijg je een mooi totaalbeeld van hoe de artikelen met elkaar combineren. Bestellen en betalen gaat gemakkelijk en mocht je het artikel willen ruilen dan is dat geen enkel probleem. Via de omruilgarantie heb je dit eventueel zo geregeld. Ontdek ook eens de (online)wereld van Juffrouw Jansen Jurkjes.