Mechanique

Kleding stijlen website

Ik loop er van zomer weer mooi bij dankzij www.blueprinteyewear.com

Ik loop er van zomer weer mooi bij dankzij www.blueprinteyewear.com

Blueprint-Noosa-Black-Fire-Chrome-Zonnebril-1
Nu het mooie weer er weer aan zit te komen ben ik op zoek gegaan naar een goede zonnebril. Ik heb jaren lang met een goedkoop brilletje rond gelopen die ik ooit eens op vakantie in Spanje heb gekocht. Ik vond dat het tijd werd voor een nieuwe zonnebril. Eentje met goede beschermende glazen en met een stevig montuur. Een kwaliteits zonnebril dus! Van het aanbod zonnebrillen op internet werd ik niet heel vrolijk. Ik zag alleen maar zonnebrillen die iedereen al heeft. Ik ben een beetje een type dat graag dingen heeft die andere mensen niet hebben. Toen ik zocht op je eigen zonnebril designen kwam ik uit op de website  www.blueprinteyewear.com. Op deze website kan je je eigen zonnebril ontwerpen. Je kan kiezen welke kleur glazen en welke kleur montuur je wil. Ik heb gekozen voor een rood montuur met gele glazen op  www.blueprinteyewear.com. De prijs van deze bril vond ik heel erg meevallen. Ik hoefde maar 35 euro af te rekenen. Toen ik klaar was met bestellen zag ik nog wat moois op  www.blueprinteyewear.com. Je kan namelijk ook zelf je eigen skibril ontwerpen. Ik ga ieder jaar minimaal een keer op wintersport en ik ben er wel achter gekomen dat een goede skibril van essentieel belang is. Als mijn zonnebril van  www.blueprinteyewear.com deze zomer goed bevalt ga ik voor komen wintersport seizoen zeker ook een skibril bestellen.