Mechanique

Kleding stijlen website

Kapsalon Dronten voor mijn nieuwe kapsel

Omdat ik al jaren met het zelfde kapsel loopt, wilde ik eens wat anders. Daarom ging ik opzoek naar een kapsalon in Dronten. Door op het internet kapsalon Dronten in te typen, kwam ik op veel website terecht. Zo ook op de website van Sandra Haarstudio. Deze website sprak mij erg aan en besloot daarom om een afspraak te maken met deze onderneming. Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk geholpen door een medewerker van dit bedrijf. mijn jas werd aangenomen en ik werd naar mijn plaats gebracht. Zij vroegen wat ik wilde, ik wist echte nog niet precies wat en zij liet mij wat voorbeelden zien. Het werd een kort pittig kapsel en de medewerker ging aan de slag met knippen. De medewerker, die mij knipte, was erg vriendelijk en vertelde steeds wat zij ging doen. Ook wilde ik dat mijn haar geverfd werd en dit deed zij met veel precisie. Ik ontspande me helemaal bij deze kapsalon en wist toen al dat ik nergens anders meer mijn haar ging laten doen. 

kapper

Een mooie kapsel

Iedereen vind mijn haar mooi zitten en vraagt dan ook vaak waar ik het heb laten doen. Dan vertel ik dat ik dit bij kapsalon in Dronten heb laten doen, oftewel bij Sandra Haarstudio. Ik weet zeker dat een paar vriendinnen van mij ook een afspraak hebben gemaakt bij deze onderneming. Ook ik heb er weer een afspraak staan over twee weken, heerlijk weer even ontspannen bij de kapper. Had ik veel eerder moeten doen.

kapsalon