Mechanique

Kleding stijlen website

Kinderkapstok met naam van frakkz.nl

kinderkapstok 1Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriendinnen gaan shoppen in de stad. We gingen op zoek naar een leuke kinderkapstok als verjaardagscadeau voor mijn kleine neefje. Die heeft heel veel jassen en tassen die op zijn kinderkamer rondslingeren, dus die moesten netjes opgehangen kunnen worden. Om inspiratie op te doen zijn we gaan winkelen,  aan het einde van de dag hadden we veel woonwinkels gezien, maar nog niets kunnen kopen. Mijn neefje was die week daarna  al jarig, dus moest er snel ergens een leuke kinderkapstok gekocht worden. Ik ben daarom ‘s avonds lekker op de bank gaan zitten en op mijn tablet gaan surfen.

SONY DSC

 

Al vrij snel kwam ik op de website van FrakkZ terecht. Deze webwinkel frakkz.nl biedt een groot assortiment kinderkapstokken, toen ik dat zag werd ik helemaal blij en wist ik zeker dat het helemaal goed zou gaan komen met mijn cadeau. Hier zat de ideale kapstok zeker tussen. Je kunt de kinderkapstok zelf naar wens samenstellen en tevens kun je er een naam op laten plaatsen. Ik heb gekozen voor de kinderkapstok met naam,  in de kleur grafietgrijs, dit past erg mooi op een stoere kinderkamer van mijn neefje. De bestelling en de betaling ging vlot, ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.  Na een kleine week had ik de kapstok al in huis, eigenlijk heel bijzonder voor een gepersonaliseerd product. De kinderkapstok was echt supermooi, nog mooier  als ik me had voorgesteld.  Mijn kleine neef was ook supertrots op de stoere kapstok met zijn eigen naam erop, echt een leuk en origineel verjaardagscadeau. Nu hangt mijn kleine neef zijn jassen en spullen met plezier aan zijn eigen kapstok. Als je zelf ook op zoek bent naar een kinderkapstok, dan kan ik deze webshop zeker aanraden.SONY DSC