Mechanique

Kleding stijlen website

Kleurlenzen voor een complete look!

Feestcenter

Diverse soorten kleurlenzen gezocht! Zo kan ik eindelijk mijn complete outfit afmaken voor de carnaval. In het altijd zo mooie Brabant wordt dit volop gevierd. Hossen, rennen, springen en dansen behoort nu eenmaal tot de dagelijkse gang van zaken tijdens carnaval. Onze gehele straat wordt versierd en iedereen doet met ons mee. Gewoonweg een pracht om te mogen zien hoe dat iedereen verheugd op het vieren van carnaval. De wagens worden versierd en dat is het leukste van allemaal.

kleurlenzenNieuwe kleding gekocht

Zo wilde ik dit jaar eens wat anders aan gaan trekken als wat ik normaal had. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een ander outfit. Zo kwam ik terecht op de website van Feestcenter terecht! Op deze website is het mogelijk om volgende outfits voor carnaval te bestellen. De prijzen die zij hanteren zijn erg aantrekkelijk en bovendien wordt het ook nog eens bij je thuis bezorgd.

Twee paar pakjes en wat kleurlenzen besteld

Op deze website zag ik onwijs veel leuke setjes staan! Het werd zelfs erg lastig voor mij om een keuze te moeten maken aangezien ik alles leuk vond. Overigens is het mij wel gelukt om twee setjes te bestellen. Zo wilde ik nog eens verder kijken in het assortiment van dit bedrijf. Al vrij snel zag ik onwijs stoere kleurlenzen staan! Zelfs daarvoor waren de prijzen aan de lage kant. Het leek mij onwijs leuk om eens een andere kleur ogen te doen. Wellicht staat het nog onwijs gaaf met de rest van de kleding toch? Hierdoor heb ik ervoor gekozen om twee setjes lenzen te bestellen. Die werden netjes met de rest van mijn bestelling bezorgd.kleurlenzen

Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Ik moet wel zeggen dat het in het begin wennen was om de lenzen in te doen. Maar als je het vaker doet, dan leer je er wel aan te wennen.