Mechanique

Kleding stijlen website

Lint kopen

Het kopen van een lint

Wil je lint kopen en verzekerd zijn van lint van hoge kwaliteit?  Dan ben je bij LintjeswinkelXL.nl aan het juiste adres. Lintjeswinkel-xl.nl levert allerlei soorten lint. Je kunt zelf een lint uitzoeken in het assortiment of zelf print voor op je lint ontwerpen. De bestelling kun je doen per meter of per rol en de grootte van de bestelling kan ook variëren. De linten zijn te verkrijgen in verschillende designs, maten en soorten. Met de linten kun je onder andere cadeaus, kaarten en andere voorwerpen decoreren. 

Jouw ideale lint

Met een sample kun je kijken of een lint bij je cadeau of kaart past. Zo weet je zeker dat je een goede bestelling zult plaatsen en kan je zelf van tevoren alvast kijken wat goed bij het lint past en andersom. Linten zijn er met print en zelfs met stippen, harten, sterren en dieren. Ook kun je op de website linten vinden die je voor kerst kunt gebruiken of linten die ideaal zijn voor een bruiloft. Voor elke gelegenheid kun je een lint vinden dat daar speciaal bij past. Het is dan ook erg fijn om het hele assortiment op de website al te kunnen bekijken. Daar vind je meer informatie over de afmetingen, de materialen en de mogelijkheden per bestelling.

Maak zelf een origineel lint

Tot de mogelijkheden behoort ook het zelf ontwerpen van een lint. Wanneer je de mogelijkheid wilt hebben om zelf een print te ontwerpen, dan kan dit bij Lichtjeswinkel-xl.nl. Het is dan zeker ook de moeite waard om deze optie te onderzoeken. Wil je zo snel mogelijk je nieuwe lint in huis? Dat kan zeker. Wanneer je voor 14:00u jouw favoriete lint bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo ben je verzekerd van een snelle levering en kun je vrijwel direct genieten van je nieuwe lint. De linten bestel je gemakkelijk via de website. Ook kun je daar veilig, snel en eenvoudig betalen. De prijzen van de linten zijn inclusief BTW en vanaf €50,00 worden de linten gratis verzonden.