Mechanique

Kleding stijlen website

Maatpak kopen, voor onze bruiloft

maatpak kopen

Een maatpak kopen, doe je niet zomaar even. Vooral niet als deze bestemd is voor mijn bruiloft. Natuurlijk kan ik hiervoor gewoon naar een winkel gaan en hier een pak uit de rekken halen. Maar juist voor deze dag wil ik er mooi voor de dag komen. Daarom heb ik een afspraak gemaakt bij  Savile Row & Co. Hier weten zij de mooiste kostuums te maken. Tevens heb je de keuze uit een machinaal gemaakt model, of echt eentje helemaal met de hand. Kies je ervoor om er eentje machinaal te laten maken, dan wordt deze ook met een meetlint opgemeten. Deze wordt op basis van 35 meetpunten uitgemeten. maatpak kopen

Een mooi maatpak kopen bij Savile Row & Co

nadat wij de datum voor onze bruiloft bekend hadden gemaakt, was ik op zoek gegaan naar een pak. Merendeel welke ik in de winkel zag, vond ik niet mooi. Ook de prijzen, daar was ik behoorlijk voor geschrokken. Mijn wens was om een uniek maatpak te kopen. Eentje die nergens anders te vinden is.

Mijn kostuum zag er bijzonder mooi uit. Deze was wel machinaal gemaakt, maar daar was de prijs dan ook naar. Hij zat als gegoten en was zeker uniek. Mijn bijzondere dag kan niet meer stuk.