Mechanique

Kleding stijlen website

Mijn merk is Scotch & Soda

SR86_Header_Sale_upto40_NL_1Mijn merk is Scotch & Soda

Ik heb een bedrijf waarbij ik altijd erg net gekleed moet zijn. Ik draag altijd heel veel kleding van Scotch & Soda, het is een net merk en het ziet er ook altijd erg professioneel uit. Scotch & Soda is ook niet echt een heel duur merk en het is goed betaalbaar voor wat je aan kleding krijgt. Ook de kwaliteit van Scotch & Soda is super. Ik ga ook vaak op zakenreizen en ik krijg bijna altijd complimenten over hoe ik gekleed ben. Natuurlijk is dat ook heel fijn voor de zaken die je met andere mensen doet, want je komt wel professioneel over. Als ik slordige kleding zou dragen, zou ik geen goed lopend bedrijf hebben. Het is namelijk erg belangrijk dat we professioneel om gaan met onze klanten. Mijn bedrijf helpt mensen met geld, hoe ze die in moeten zetten in bepaalde situaties. Het is ook heel leerzaam voor mezelf, want elke klant zit in een hele andere situatie. Het is ook belangrijk hoe ik er voor sta, ik moet er natuurlijk goed over nadenk hoe ik deze klanten moet gaan helpen. Mijn bedrijf heeft me ook veel geleerd over mezelf. Ik heb ook personeel in dienst die helpen met dingen uitzoeken. Ook zorgen wij voor mensen die niet met geld om kunnen gaan en dan letten wij op hun geld. Deze mensen moeten ook naar ons komen als ze een grote aankoop willen doen en ze moeten dan ook uitleggen waarom. Mijn personeel loopt ook in de kleding van Scotch & Soda. Ik heb voor ieder personeel lid vijf verschillende kledingstukken gekocht, zodat ze elke dag wel wat anders aan kunnen doen. De kleding van Scotch & Soda is niet te netjes, zodat je toch een eigen persoonlijkheid erin houd. Ik vind het een geweldig merk en mijn personeel vind het ook geweldig.