Mechanique

Kleding stijlen website

Mijn werk als storemanager

Al tien jaar ben ik actief in de motorwereld. Ik vind het zo bijzonder dat het voor mensen echt een levensstijl is. Het gaat veel verder dan alleen op de motor rijden. Op mijn 18de heb ik meteen mijn motorrijbewijs gehaald en daarna altijd in het leventje blijven hangen. Mijn eerste baan was ook bij een motorwinkel als schoonmaker. Nu tien jaar later heb ik mij opgewerkt en kan ik met trots zeggen dat ik vanaf volgende maand de nieuwe store manager zal worden. Ik heb hier ontzettend hard voor gewerkt en ben dan ook heel trots dat ik dit dan eindelijk heb bereikt. Wie had dat gedacht. Vroeger was ik een ontzettend vervelende puber en school was helemaal niks voor mij. Ik heb niet eens mijn middelbare school diploma gehaald. Niemand had gedacht dat ik ooit nog iets zou bereiken, maar doordat mijn passie echt bij de motorwereld ligt heb ik echt wat van mijzelf kunnen maken.

1

Gelukkig gunnen al mijn collega’s het mij van harte dat ik deze promotie heb gekregen. Ik werk er al het langst van iedereen en heb intussen een hechte relatie met mijn baas opgebouwd, die meer als een soort vader voor mij is. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst voor mij zal brengen. Mijn uiteindelijke droom is dat ik ooit mijn eigen motorkleding winkel zal openen. Dit zit in mijn tien jaar plan. Het liefst wil ik nog een paar jaar ervaring opdoen als medewerker en echt leren wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een motorkleding winkel. Daarnaast zal ik flink moeten gaan sparen om straks iets voor mij zelf te beginnen, want motorkleding is niet bepaald goedkoop. Hopelijk komt over tien jaar mijn droom uit!