Mechanique

Kleding stijlen website

Natuurlijke cosmetica is ongeëvenaard

button_2Natuurlijke cosmetica is ongeëvenaard

Ik kijk altijd om me heen of er nog mogelijkheden zijn om mijn cosmetica repertoire uit te breiden, want gezien mijn achtergrond ben ik daar heel geïnteresseerd in. Ik ben een visagiste van beroep, en doe dat nog steeds op part time basis naast mijn andere baan. Ik vind het heerlijk om met vrouwen te tutten en ze echt mooier te kunnen maken. Wel dat ze er natuurlijk uitzien, ik hou er niet van mensen vol te smeren met make-up, maar dat hun mooie kanten benadrukt worden. Jukbeenderen bijvoorbeeld, die kan je echt uit laten steken zodat ze meer opvallen, dit maakt dat een vrouw er echt krachtig uit kan zien. De laatste tijd heb ik natuurlijke cosmetica ontdekt en ik voel aan m’n wateren dat dit ook in de toekomst de nieuwe manier gaat worden. Wij vrouwen zijn namelijk helemaal klaar voor natuurlijke cosmetica, we zijn klaar met make-up die je hele huid dicht smeert, het moet wel ademen allemaal. Bovendien wordt natuurlijke cosmetica vervaardigd uit materialen uit de natuur, zoals mineralen, en is het dus nog echt goed voor je huid ook. De natuurlijke uitstraling is ongeëvenaard in vergelijking met andere cosmetica.