Mechanique

Kleding stijlen website

Op zoek naar Zwangerschapskleding Oostburg?

la piccola logo

Voor een breed aanbod zwangerschapskleding Oostburg moet je naar La Piccola Perla gaan. Deze winkel heeft alles voor de zwangere vrouw en de periodes die hierna komen. Zwangerschapskleding Oostburg heeft verschillende soorten en stijlen zwangerschapskleding, ga vooral even kijken!

la piccola 2

Breed assortiment

La Piccola Perla heeft een breed assortiment aan kleding voor de zwangere vrouw. De winkel biedt hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dit zie je niet vaak bij zwangerschapskleding. Het leuke aan deze winkel is dat niet alleen de kleren betaalbaar zijn, maar dat ze allemaal verschillende kledingstijlen verkopen. Niet iedere vrouw heeft dezelfde smaak en dus hebben ze een breed assortiment met veel keuzen in kleur, stijl en ga zo maar door. De winkel heeft een hoop hippe en eigentijdse items, maar ook wat simpelere en stoerdere dingen. In de winkel kan je niet alleen terecht voor kleding, maar ook voor dingen zoals babykleding, en accessoires voor op de kinderkamer. Op de kleding zit een ruilgarantie van 14 dagen. Je kan dus thuis rustig passen, dit hoeft niet in de winkel. Ook kan je voor cadeaubonnen terecht bij La Piccola Perla. Van deze bonnen kan je zelf het bedrag bepalen. Na het betalen zijn de bonnen nog een jaar geldig, dus heeft de toekomstige moeder nog alle tijd om de bon te verzilveren.

la piccola

Borstvoeding deskundige

In de winkel werken  niet alleen enthousiaste verkopers, maar is ook een mevrouw te vinden die gediplomeerd voedingsdeskundige is, en gespecialiseerd in borstvoeding. Geef of ben jij van plan om borstvoeding te geven? Neem dan contact op met haar. Bel even, ga langs in de winkel of maak een afspraak en zij zal bij jou langs komen!

Meer verhalen