Mechanique

Kleding stijlen website

Telefoonhoesje bedrukken met een foto

Telefoonhoesje bedrukken

Mijn moeder vind het altijd heel erg leuk om kleine dingen te krijgen zo nu en dan. Meestal maak ik een mooie tekening voor haar, maar een telefoonhoesje bedrukken was deze keer mijn plan. Zo was bijna jarig en daarom wilde ik deze keer echt iets speciaal voor haar laten maken. Omdat ik niet goed wist waar ik dit precies kon laten doen, heb ik op het internet naar een site gezocht. Het was best wel lastig om er een te vinden, maar uiteindelijk kwam ik bij het bedrijf Hoezzi terecht. Hun site zag er echt heel erg leuk uit en zij boden heel erg veel verschillende modellen aan. Al gauw had ik het type van mijn moeders mobiel gevonden dus het ontwerpen kon beginnen. Het leek mij leuk om een foto van mijzelf erop te laten zetten.

Telefoonhoesje bedrukken

Een leuk gebaar

Het Telefoonhoesje bedrukken was heel erg leuk om te doen omdat jij werkelijk elke afbeelding erop kan doen. Omdat ik niet goed kon kiezen tussen twee foto’s van mij, heb ik besloten om twee covers te bestellen voor mijn moeder. Eentje was vorige week gemaakt tijdens een picknick en eentje was van een aantal jaar geleden tijdens een bloemen feestje. Ik wist dat mama beide foto’s erg leuk vond. Omdat mama haar mobiel zo vaak bij heeft, is hij bijna een accessoires bij haar outfit. Zij houdt ook erg van mode en daarom heb goed gekeken naar de kleuren. De cover moest natuurlijk wel een beetje passen bij haar stijl.

Telefoonhoesje bedrukken