Mechanique

Kleding stijlen website

Tip: koop een elastische riem

Fietsen, dat is de hobby van mij en mijn man. Zo fietsen we jaarlijks duizenden kilometers. Meestal in Nederland maar ook in het buitenland. We fietsen al ons hele leven en dat is misschien ook de reden dat het zoveel voor ons betekend. Wat het allemaal nog leuker maakt is dat ik en mijn man elkaar hebben ontmoet op een fietsevenement. Sindsdien hebben we een relatie en fietsen we als het kan elke dag. Nu we beide met pensioen zijn, kan dat ook. We willen, omdat we dagelijks fietsen, het beste materiaal ervoor hebben. Nu we een paar weken geleden nieuwe fietsen hebben gekocht, wilde we ook de beste kleren daarvoor in huis halen.

Een riem waarin je je vrij kunt bewegen

De beste kleren voor fietsen. Dat houd in speciale broeken, shirts, vesten etc. Alles wat je kunt bedenken heb je. De speciale fietsbroeken die we al hadden, beviel ons niet goed. Ze zaten te strak en in de zomer krijg je het met de broeken al snel heet. Daarom kozen we ervoor om de gewone en luchtige korte broek te dragen tijdens het fietsen. Hiervoor hadden we natuurlijk ook een speciale riem nodig. Een riem die niet irriterend aanvoelt en waar je je vrij in kunt bewegen. Namelijk een elastische riem. Een elastische riem kun je niet op veel plekken kopen en daarom bekeken ik en mijn man het internet.

Elastische riem groot succes

Op de site Safekeepers vonden we de juiste elastische riem. Een erg mooi model en daarom kochten we er twee. Binnen 2 dagen lagen ze al op de deurmat. Goed verpakt en een uitstekende meegeleverde kwaliteit. We zijn erg blij met de riemen, want toen we ze gingen testen, merkte we meteen dat het een stuk vrijer voelt en zit. Dankjewel Safekeepers.