Mechanique

Kleding stijlen website

Tip: naaicursus Tilburg

Ik volg zolang als ik mij kan herinneren de mode op de voet. Van kleins af aan las ik al verschillende modetijdschriften en had ik mijn eigen stijl. Als mijn moeder mij meenam winkelen, wist ik altijd al precies wou ik wou dragen. Tegenwoordig heeft bijna iedereen dezelfde kleren aan, omdat iedereen zijn kleding koopt bij de grote mode ketens. Daarom heb ik besloten een naaicursus te gaan volgen. Ik heb op internet gezocht naar naaicursus Tilburg en al snel kwam ik bij Modevakschool Alexia terecht.

Logo

Eerst kon ik niet eens de naaimachine aanzetten…

Modevakschool Alexia biedt naaicursussen aan. Ze geven les in kleine groepjes, zodat je alle persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens deze cursussen kun je al je creativiteit kwijt. Toen ik begon aan de cursus wist ik niet eens hoe ik de naaimachine moest aanzetten. Ik ben zelf erg ongeduldig en kan er niet goed tegen als dingen niet lukken, zoals ik het wil, maar de leraressen waren allemaal erg geduldig en hielpen mij bij alles.

naald

Tegenwoordig maak ik mijn eigen kleding

Tegenwoordig maak ik allerlei kleding stukken zelf en ik krijg heel veel complimenten van mensen om mij heen. Soms vragen ze ook waar ik één van mijn zelfgemaakte kledingstukken heb gekocht. Het is echt super leuk om je eigen kleding te maken, die niemand anders heeft. Ik heb nu kleding die echt uniek is en dat nergens te koop is. Op deze manier kan ik helemaal in mijn eigen stijl lopen. Deze naaicursus in Tilburg kan ik iedereen aanraden.

garen

 

Meer verhalen