Mechanique

Kleding stijlen website

Traangoot opvullen tegen een vermoeide blik

Sommige mensen krijgen donkere wallen of gezwollen ogen na één of meerdere nachten van weinig slaap en/of veel stress. Dit valt makkelijk op te lossen door goed te slapen en je stresslevel te verminderen. Voor sommige mensen is dit echter een dagelijkse gebeurtenis. Wallen of donkere kringen onder de ogen kunnen namelijk ook genetisch bepaald zijn waardoor een stressvrij leven met veel slaap hier niets aan verandert. De donkere kringen onder je ogen die genetisch bepaald zijn, worden veroorzaakt door het volumeverlies in de traangootjes van je ogen. Gelukkig helpt je traangoot opvullen hiertegen als makkelijke en permanente oplossing.

Hoe komt dit?

De oorzaak van je vermoeide blik, is de verslapping van de huid rond je ogen. Dit komt door volumeverlies in je traangoot en kan door meerdere dingen veroorzaakt zijn. Allereerst bestaat er een grote kans dat dit genetisch is, indien je dit elke dag hebt. Anderzijds kan dit ook ontstaan door ouderdom aangezien je huid bij het ouder worden minder collageen aanmaakt en hierdoor ook de elasticiteit afneemt. Hierna zakken de verschillende vet compartimenten in het gezicht en gaat er vocht verloren waardoor de traangoot dieper wordt. Door dit volumeverlies ontstaan er donkere kringen (schaduwvorming) en wallen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je traangootjes opvullen is een simpele procedure dat uitgevoerd wordt door verschillende professionele behandeling zaken zoals bijvoorbeeld https://yourface.nl/. Zo wordt de diepte van het geultje onder je oog opgevuld en vermindert de inzakking waardoor wallen en donkere kringen minder zichtbaar zijn. Kortom, het volume onder je oog wordt opgevuld en dus weer groter waardoor je minder schaduw verkrijgt. De kleur van je huid verandert niet na deze behandeling en het resultaat is dus volledig natuurlijk. Indien je hier veel last van hebt en niet goed weet hoe dit aan te pakken, raden we je aan informatie te vragen aan professionals.