Mechanique

Kleding stijlen website

Verschillende soorten handtassen

Er zijn tegenwoordig in de mode industrie ongelooflijk veel verschillende soorten handtassen te verkrijgen. Hier gaat dan ook ontzettend veel geld in om, dus je kan je wel voorstellen dat de concurrentie ontzettend groot is in deze wereld. Ook in handtassen gaat enorm veel geld om, waarschijnlijk wel tientallen miljoenen over de gehele wereld. In dit artikel gaan wij verder in op de verschillende soorten handtassen die je kunt verkrijgen. Lees dus vooral verder als je toevallig op zoek bent naar een handtas dames.  

De klassieke zwarte


Deze tas kent iedereen wel, het is de klassieke zwarte handtas die het best voor dagelijks gebruik, gebruikt kan worden. Het is dé ideale tas om bijvoorbeeld mee te nemen naar je werk of naar school, omdat er ook gewoon makkelijk bijvoorbeeld een laptop in past.

De clutch


In het geval dat je niet veel hoeft mee te nemen, kun je altijd gebruik maken van een day time clutch. Hier past dan wel veel minder in dan in bijvoorbeeld klassieke zwarte tas, maar als je essentiele dingen mee wilt nemen, dan heb je hier zeker heel veel aan, omdat het lekker makkelijk mee te nemen is en je niet zo hoeft te sjouwen.

Een crossbody tas

Deze tassen zijn speciaal geschikt voor als je bijvoorbeeld een avondje gaat stappen. Deze kun je over je middel heen hangen waardoor je je niet zorgen hoeft te maken over je tas. Lekker heel de avond dansen zonder dat je bang bent dat je je tas kwijt raakt of dat deze zomaar van je afgepakt wordt. Dat is bij deze tas niet zo snel mogelijk. Wat ons betreft dus ook dé ideale tas voor in de zomer. Wacht niet langer en bestel deze nu op een van onze websites voor een mooie prijs!