Mechanique

Kleding stijlen website

Verslaafd aan armbanden

armbanden

armbandenVerslaafd aan armbanden

Ik kan met recht zeggen dat ik een echte armbanden freak ben, het is echt iets van de laatste jaren want daarvoor had ik het meer met oorbellen. Het komt een beetje door de trend dat je achter je horloge een hele rij met armbandje kunt doen en dat staat ook gewoon ontzettend leuk. Alle beroemde mensen in binnen en buitenland hebben het en elke keer denk ik: ja dat maakt de outfit gewoon helemaal af. Ik heb geen idee waar ik het van heb, mijn moeder en mijn zusje geven allebei niks om armbanden, laat staan andere sieraden, geen oorbellen, geen ketting, horloge, zelfs geen ringen dragen ze, terwijl ik echt het tegenovergestelde ben. Ik vind het heerlijk om te mixen en matchen met armbanden bij m’n outfit, het geeft gewoon net die laatste finishing touch. Mijn vriend wordt echt helemaal gek van me af en toe, overal waar armbandjes zijn wil ik naar binnen of kijken, ik koop ook 9 van de 10 keer wat en dan zegt hij weer: je hebt toch al zoveel armbandjes, waarom moet je dan weer nieuwe? Ik heb echt geen idee, ik vind het gewoon leuk en ik wil meer en meer zodat ik voor elke outfit weer een nieuw setje kan kiezen. Ik krijg ook vaak complimentjes over mijn armbandjes omdat eigenlijk niemand van mijn vriendinnen dat doet, ook zij zijn niet zo dol op sieraden en gaan het liefste ‘kaal’ naar een feestje.