Mechanique

Kleding stijlen website

Waarom ook jij een computerbril gaat gebruiken

Het is een nog vrij onbekend fenomeen maar over een tijdje zie je geen kantoor meer zonder. Waar hebben we het nu toch over? De computerbril! Ik gebruik er nu zelf al een tijdje een en al mijn collega’s zijn ook overgestapt na mijn advies en positieve review. Waarom ik zo een computerbril fan ben geworden ga ik je graag uitleggen. En dan weet ik zeker dat ook jij het gaat proberen. Je gezondheid staat ook voorop toch? Lees snel met me mee en ik ga je overtuigen!

Gezondheid

Dat het werken achter de computer niet heel gezond is hoef ik je vast niet meer uit te leggen. En toch zien we dat veel mensen hun ogen blootstellen aan schadelijke UV stralen van het blauwe licht. Nee dit blauwe licht komt niet van de zon maar van je beeldscherm. Een zonnebril hoef je dus niet op te doen. Maar dit nog redelijk onbekende blauwe licht gaat een groot probleem veroorzaken. Ik hoor je nu al denken dat dit niet serieus is. Maar dat is het toch wel. Hoe vaak ga jij naar huis met vermoeide ogen, hoofdpijn, droge of rode ogen? Ik vertel graag over mijn ervaring.

Ervaring

Mijn ervaring met computerwerk is dat ik naar huis ga met hoofdpijn. Eerst dacht ik dat het kwam omdat ik te weinig water dronk. Dus ik had een schema opgesteld waardoor ik genoeg water zou gaan drinken. Dit enkele weken toegepast maar ik had nog steeds hoofdpijn. Vervolgens kwam ik erachter dat er speciale computerbrillen bestaan die je beschermen tegen het licht van je beeldscherm. En wat denk je? Ik ben er vanaf heden vanaf. Is dat toeval? Ik denk het niet.

Goedkoop en raadzaam

De computerbrillen zijn goedkoop en eenvoudig te bestellen. Ik heb er direct 3 voor mezelf besteld zo ben ik altijd voorzien. Een voor op werk, onderweg en thuis. Waar wacht je nog op? Bestellen maar.