Mechanique

Kleding stijlen website

Wat pak je in voor een weekendje weg?

Weekendjes weg, wie houdt er niet van? Van tijd tot tijd zijn de meeste mensen wel even toe aan een ontspannen weekend waarbij je even weg bent van alle sleur in je leven. Waar kies je dan voor? Ga je naar een wellness hotel, een vakantiepark of een huisje in de bossen? Wat je keuze ook wordt, je moet altijd het een en ander inpakken. Wat stop je allemaal in je dames rugtas of in je damestas als je een weekendje erop uit gaat? We zetten een aantal belangrijke zaken op een rijtje in dit artikel. Lees dus snel verder. 

Eten en drinken

Natuurlijk kun je tijdens je weekend weg ook even langs de supermarkt gaan, maar het is ook handig om wat lekkers mee te nemen voor onderweg, zoals snoepjes, chocolade of frisdrank.

Spelletjes

In de avond tijdens je weekend weg ben je toe aan gezelligheid. Onder het genot van een drankje kun je dan samen een spelletje doen. Vergeet de spelletjes dus niet in je tas te pakken. 

Boek of tijdschrift

Als je wat tijd voor jezelf hebt tijdens je weekend weg, of tijdens de reis, dan is iets te lezen altijd handig. Neem daarom een boek of een aantal tijdschriften mee in je tas. 

Pen en papier

Een boodschappenlijstje maken, adresgegevens opschrijven of de score bijhouden van je spel. Pen en papier kan altijd goed van pas komen als je een weekend weg bent. Vergeet dit daarom niet in te pakken.