Mechanique

Kleding stijlen website

Wat trek jij aan naar het strand?

Zodra de zomer is aangebroken in ons kikkerlandje, schiet de stress er alweer in. Wat trek je aan met dit warme weer? Eindelijk mag dat leuke rokje met bloemen uit de kast met daarop de crop top die jij afgelopen winter hebt gescoord. Sommige mensen kijken erg op tegen de zomer, omdat ze weer in bikini moeten en niet graag hun lijf blootgeven aan publiek. Maar maak je niet druk, ook jouw lichaam is klaar voor de zomer. Dus trek dat mooie badpak aan wat achterin je kast ligt en hup naar het strand.

De hipste badslippers van het moment

De keus qua zomerse slippers is gigantisch. Dit kan variëren van trendy slippers met kraaltjes tot badslippers. Ipanema slippers heeft een ruim assortiment met allerlei badslippers. Reef slippers daarentegen heeft zowel badslippers als slippers die je overdag aandoet onder een zomers jurkje. Ook hebben beide merken een collectie voor mannen en kinderen. Voor ieder wat wils dus. Bij badslippers wordt al gauw gedacht dat je ze alleen naar het strand of zwembad aan doet, maar natuurlijk kun je ze ook aandoen als je er een dagje op uit gaat. 

De Nederlandse stranden

Naast het feit dat we natuurlijk naar een strand in een tropisch land willen, heeft Nederland ook mooie stranden. Om te beginnen met misschien wel een van de bekendste en drukste stranden in de zomer, Zandvoort. Zandvoort is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. De trein stopt bijna op de boulevard en je staat dus binnen enkele minuten op het strand. Een aantal andere mooie stranden zijn: Bergen aan Zee, Noordwijk, Kijkduin en Egmond aan Zee. Ook de Waddeneilanden zijn een plek die je niet wilt overslaan. Ieder eiland heeft wel een strand waar jij de zomer kan doorbrengen. Maar vergeet de provincie Zeeland niet, ook hier zijn te gekke stranden te vinden waaronder Zoutelande.