Mechanique

Kleding stijlen website

Zoveel zelfbedrukte T-shirts als je maar wilt

Het zelf laten bedrukken van je eigen teksten en afbeeldingen op kleding is enorm in en leuk of handig om te doen. Omnishirt is hierin expert en kan je voor een lage prijs helpen met het laten bedrukken van je unieke kledingstukken. Het maakt hierbij niet uit welke maten je nodig hebt van de kleding, wat voor opdruk erop moet komen en hoeveel shirts je tegelijk wilt hebben. Omnishirt kan alles voor je regelen zodat jij tevreden kunt kijken naar je eigen bedrukte T-shirts.

Voor zakelijk en voor de lol

Op zakelijk vlak is het zeer handig om kleding te hebben waar je personeel in rond kan lopen met jouw logo en andere beeldmerken erop. Zo straal je meer professionaliteit uit en het is ook een mooi visitekaartje. Bij Omnishirt kun je ook polo’s laten bedrukken, die er vaak wat professioneler uitzien dan gewone shirts om op de werkvloer te dragen. De gewone shirts kunnen dan weer wel gedragen worden tijdens bijvoorbeeld een beurs, waardoor de bezoekers jouw bedrijf beter zullen onthouden.

Ook voor minder zakelijke redenen, zoals een uitje met je vriendengroep of een amateur sportclubje, is gepersonaliseerde kleding ideaal. Je kunt er ook voor kiezen om de shirtjes te gebruiken voor de kinderen in je team of voor je sportclubje. Omnishirt is ook expert op het gebied van het bedrukken van kinderkleding, tot zelfs baby aan toe. Hierbij maakt het niet uit hoeveel leden er in je groepen zitten. Bij Omnisport wordt er gewerkt met het zogenaamde bulken. Hoe meer je er tegelijk koopt, hoe lager de prijs per shirt wordt. De prijs van de T-shirts bij Omnisport was al laag, maar als je er meer koopt wordt dit voordeel alleen maar groter. Dit geldt ook voor alle soorten kledingstukken, van T-shirts en polo’s tot kinderkleding en hoodies. En dat terwijl de kwaliteit van de kleding noch de opdruk er aan verloren gaat. Mocht je voor welk doeleinde dan ook een grote lading kleding nodig hebben die bedrukt is met je eigen ontwerp, vraag dan een offerte aan bij Omnisport en maak binnen de kortste keren de blits met je eigen outfit.