Mechanique

Kleding stijlen website

7 for all mankind broeken omdat ik ben afgevallen

nieuwe-skinnys-online7 for all mankind broeken omdat ik ben afgevallen

Ik heb een geheel nieuwe collectie van 7 for all mankind. Waarom? Dit zal ik u vertellen. Ik was altijd een hele dikke jongen en werd daar mee gepest. Een tragisch verhaal. Waarom ik zo dik was weet ik niet, ik at volgens mij best oké, mijn ouders hadden niet veel snoep in huis. Ik ben alleen nooit bezig geweest wat gezond is en wat niet, misschien is dat het. En sporten was altijd lastig omdat ik eigenlijk zo dik was, beetje een contradictie. Maar goed, de dokter spoorde mij wel altijd aan om te bewegen en om gezonder te eten. Het zou niet goed zijn voor mijn gewrichten en ik had orgaanvet, dit is niet goed. Op mijn vijf en twintigste had ik een ommekeer in mijn leven. Ik had nog nooit een vriendin gehad, was onzeker en werd een emotionele eter, ik at dus meer en werd dikker. Destructief was het. Op een dan besloot ik hier tegen in te gaan. Ik sloot mij aan bij een sport school en ging naar een diëtiste. Het duurde een jaar voordat ik veertig kilo kwijt was. Het vergde een enorme inspanning maar ik zit nu eindelijk lekker in mijn vel. 7 for all mankind heeft goedkope jeans van goede kwaliteit. Ik had twee jaar geleden ooit een 7 for all mankind broek besteld maar die paste ik net niet. Nu is het ongelofelijk hoeveel broeken ik pas. Ik kan bijna elke broek bestellen. Daarom heb ik ook in een klap een collectie aan 7 for all mankind broeken besteld.