Mechanique

Kleding stijlen website

Kleding voor een betaalbare prijs bij Primark Nijmegen

primark-enschede-drukte-300x225 De meeste mensen hebben inmiddels wel gehoord van het succesverhaal van Primark. Deze modeketen is van oorsprong een Ierse winkel en in de afgelopen tien jaar kende het een ongekende groei. Inmiddels telt het bedrijf circa 300 vestigingen in Europa en dat terwijl Primark een tiental jaar geleden nog beduidend kleiner was. In Nederland kun je inmiddels ook winkelen in diverse vestigingen. Je kunt er terecht voor heren-, dames- en kinderkleding. Voorts kun je er allerlei artikelen kopen voor het interieur en hebben ze allerlei accessoires zoals sieraden en tassen.

Vestiging in Nijmegen

PRimark-groningen-225x300

Shoppen bij Primark Nijmegen kan op vrijwel iedere dag. De winkel is van maandag t/m zondag geopend. Al is de winkel alleen op zondag geopend als het in Nijmegen koopzondag is. De openingstijdens zijn van 09:00 tot 18:30 uur. Op donderdag is de winkel tot 21:00 uur geopend. En op koopzondagen is Primark Nijmegen van 12:00 tot 17:00 uur geopend. Je vindt deze vestiging op Plein 1944, op het adresnummer 136. Tijdens feestdagen is Primark ook vaak geopend, maar dan zijn ze, net als op koopzondagen, niet de gehele dag geopend. Al met al zijn er voldoende mogelijkheden om je kleding bij deze winkelketen te shoppen.

 

PRimark-in-Nijmegen

Kwaliteit van Primark Nijmegen

Het is een goedkope winkel, maar de kwaliteit is er goed. Je kunt de winkel vergelijken met ketens als Zara, C&A en H&M, met als belangrijk verschil dat je hier voor veel minder geld kleding, sieraden, tassen, et cetera kunt kopen.