Mechanique

Kleding stijlen website

Abonnement T-shirts voor mijn man en zoon

1979711_1506775379571507_8487073416895699999_n

Ik probeer mijn man en mijn zoon altijd modieus te kleden. Omdat ik in een modewinkel werk ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op modegebied. In de vrouwenmode volgen modetrends zich in hoop tempo op maar de mannenmode heeft een wat conservatiever karakter. Ik ben van mening dat ik een man er met een paar goede basics al heel modieus en mooi uit kan zien. Eén van de basics die zeker niet mag ontbreken in de kledingkast van een man zijn de basic witte en zwarte t-shirts. Deze staan zomers leuk op een mooie jeans en ’s winters staat het netjes onder een overhemd of trui.

logo

Een must-have voor elke man

Via een leverancier van ons kwam ik in contact met een partij die een abonnement T-shirts voor mannen aanbiedt. Bij dit abonnement T-shirts krijg je per twee, drie of zes maanden een aantal nieuwe basic t-shirts thuis gestuurd. De prijs van dit abonnement viel me echt reuze mee. Het goedkoopste abonnement, waarbij je per drie maanden twee t-shirts krijgt thuisgestuurd kost maar €12,50.

 

Er kan een keuze gemaakt worden uit de kleuren wit en zwart en uit een model met ronde hals of een model met v-hals. Eigenlijk moet elke man alle vier de t -shirts in zijn kast hebben hangen. Voor mijn man en mijn zoon heb ik meteen een abonnement genomen. De t-shirts zijn namelijk van uitstekende kwaliteit en hebben een hele mooie pasvorm.

 

2-witte-t-shirts-v-hals