Mechanique

Kleding stijlen website

Dankzij kledingreparatie Hoofddorp pas ik weer in mijn kleding

Jarenlang ben ik bezig om heel wat kilo’s af te vallen. Heb er heel wat voor laten staan, en ben bijna elke dag wel te vinden in de sportschool. Nu pas kan ik eindelijk wat resultaat zien, en ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen. Maar niet alleen mijn lichaam maakt een verandering door, ook mijn kleding maat is van maat 48 naar 42 gegaan. Super natuurlijk, maar helaas ben ik nu verplicht om weer nieuwe kleren te kopen, en daar heb ik momenteel geen geld voor. Om toch een beetje goed voor de dag te komen heb ik een afspraak gemaakt bij kledingreparatie Hoofddorp. Bepakt met een grote tas vol kleding waar ik onderhand ik kan zwemmen ben ik op weg naar kledingreparatie Hoofddorp. Eerst werd mijn nieuwe maat opgenomen en bekeken hoe de kleding weer passend gemaakt kon worden. Ik moet zeggen dat ik blij ben met deze oplossing, vooral omdat een nieuwe garderobe aanschaffen momenteel voor mij niet te betalen is. En wie weet hoeveel ik nog ga afvallen de komende periode.  delete_1-e1457349721571

Al mijn kleding past me weer

Wat ben ik blij met mijn nieuwe garderobe, ik kan weer met een gerust hart voor de dag komen, zonder ook maar iets aan te moeten trekken waar ik in kan zwemmen. Alle kleding is weer precies op maat gemaakt. Ik krijg zelfs complimenten van mensen om me heen dat ik steeds leuke kleding aan heb, kleding die ik voorheen ook al aan had, maar toen kwam mijn figuur er niet in uit.  Clothes_rack-300x193