Mechanique

Kleding stijlen website

Kledingreparatie Rotterdam een erkend bedrijf

Mijn favoriete broek is kapot en was daarom opzoek naar een kledingreparatie Rotterdam. Door opzoek te gaan op het internet, kwam ik veel website’s van bedrijven tegen die dat konden waar maken voor mij. Zo ook de website van Super Wassalon A. Verboom. Deze onderneming is een erkend bedrijf voor kledingreparatie in Rotterdam. Omdat ik natuurlijk wil dat het goed gebeurt, ben ik naar dit bedrijf gegaan om mijn broek te laten zien en te kijken wat de kosten zouden zijn om hem te laten maken. Een vriendelijke medewerker van deze onderneming hielp mij en vertelde dat zij, mijn broek,  inderdaad konden maken. De kosten om mijn broek te laten repareren viel mij echte mee en besloot daarom om het daar achter te laten. Na een paar dagen werd ik gebeld, met de mededeling dat mijn broek gemaakt was en ik hem dus kon ophalen. Toen ik mijn broek ophaalde bij dit bedrijf, stond ik te kijken van hen werk. Mijn broek zag er weer uit als nieuw en ik zag niet meer waar die kapot was.

Kledingreparatie

Zeer tevreden en super blij

Door kledingreparatie in Rotterdam, oftewel Super Wassalon A. Verboom, kan ik mijn favoriete broek weer aan. Niemand ziet dat mijn broek kapot is geweest. Daarom ben ik ook zeer tevreden over dit bedrijf. Nu had ik meer kleding, in de kast, waar een klein gaatje in zat en heb deze ook weggebracht naar deze onderneming. Het is goedkoper dan nieuwe kleren kopen en zo hoef jij je kleren niet weg te gooien.

Kleding