Mechanique

Kleding stijlen website

De beste fournituren breda

Bij Atelier Knit & Sew kunt u terecht voor uw naai,brei- haakwerken. Vrijwel alles wat hiermee te maken heeft kunt u bij deze atelier vinden. De fournituren breda koop je bij deze atelier. Ik heb lang gezocht naar een goede knoop voor mijn broek. Ik had gehoord dat de beste fournituren in Breda bij Atelier Knit & Sew waren. Ik ging naar de winkel ik werd geholpen door een aardige werknemer. De werknemer liet mij alle knopen zien en hij vertelde mij welke hij adviseerde. De werknemer vroeg duidelijk wat mijn wensen waren en wat ik wilde. Na een lange tijd ben ik zo vriendelijk ontvangen. Ik keek goed naar de knopen en kon niet echt een besluit maken welke ik graag wilde. De werknemer hielp mij heel goed bij het zoeken naar de juiste knoop. Ik vond een goede knoop.

 

Service

De werknemer vroeg mij of ik de knoop op de broek wilde laten plaatsen door hem. Ik vond het wel handig en kwam even later terug met de broek. Binnen enkele tijd was hij al klaar met de broek en ik liep netjes naar de kassa om af te rekenen. Toen ik thuis aankwam zag ik dat de knoop perfect aangesloten was door de werknemer. Ik weet vrijwel zeker dat de knoop niet meer af zou breken. De knoop is namelijk van goede kwaliteit. Ik was wel zeer onder de indruk dat het allemaal voor een spotprijs was. Ik vroeg me zelfs af hoe zo een kledingherstelwinkel zou verdienen met zulke lage product en servicekosten.