Mechanique

Kleding stijlen website

De Italiaanse overhemden ook voor een goede vriend in de bestelling

De Italiaanse overhemden ook voor een goede vriend in de bestelling

En toen vroeg de vrouw van mijn vriend waar ik die Italiaanse overhemden kocht. Ik vroeg haar verbaast, hoe weet je dat dit Italiaanse overhemden zijn? en ze moest lachen, het was een gok zei ze. Maar omdat het haar was opgevallen dat ik mooiere overhemden draag dan haar eigen man wilde ze eens weten waar ik deze kocht. Ik verwees haar  naar de site van trendyoverhemden.nl. en zo had ik weer een compliment binnen en kon ik mijn vriend binnenkort ook verwachten met Italiaanse overhemden aan. Tijdens de visite plaagde ik hem met zijn slordige overhemden en hij begreep hier natuurlijk niets van. Het was mij eerlijk gezegd nooit opgevallen dit verschil. Ik koop de Italiaanse overhemden eigenlijk meer omdat deze mij zo fijn zitten en lang mooi van kleur blijven. En verder let ik niet zo op de mensen om mij heen als het om kleding gaat. En ik ben blij dat mijn smaak word gewaardeerd. Ik vind het gemakkelijk om via de website te bestellen en zo hoef ik niet de stad in om op zoek te gaan naar kleding. Ik houd helemaal niet van winkelen. Maar op deze manier is het toch een stuk prettiger geworden. Ik ben benieuwd wat mijn vriend er van zal gaan vinden en of hij mij er nog op aan gaat spreken.