Mechanique

Kleding stijlen website

De man met het maat pak

Feat-Maatpak-Midden-Grijs-2-Hemsted-MaatkledingDe man met het maat pak

Ik was laatst uit met mijn vaste vriendinnen in de plaatselijke stamkroeg waar we altijd komen en vrijwel iedereen kennen, tot afgelopen zaterdag. Als het een avond is waar veel onbekenden mensen zijn merk je dat altijd meteen. Ik zat gezellig te ouwehoeren met mijn vrienden aan de bar en voelde ogen vanuit achter in mijn stuk steken. Ik draaide me om en daar stond hij, een onbekende man, in een maat pak, en onwijs sexy. Hij draaide zijn hoofd weg toen ik hem aankeek. Hij had een mooi gestreept maat pak aan, ze haar naar achter en zijn overhemd wat verder open geknoopt.. Ik draaide me weer om naar mijn vriendinnen maar stiekem kon ik de rest van de avond m’n ogen niet van hem af houden, zo’n mooie man had ik in heel mijn leven nog nooit gezien! Tegen het einde van de avond wilde ik mijn jas uit de garderobe halen maar hij bleek er niet meer te liggen, vreemd want ik wist zeker dat ik hem daar had achtergelaten. Ik liep naar buiten om te kijken of iemand misschien mijn jas aanhad en zag hem staan, aan de overkant met mijn jas in zijn hand!! Ik liep naar hem toe en bedankte hem, ik keek in zijn diep blauwe ogen en toen gebeurde het, hij zoende me.. Verder dan die zoen zijn we nooit gekomen, ik weet namelijk niks van hem, alleen dat hij de mooiste blauwe ogen heeft waar ik ooit in heb gekeken!